logo
سفارش آنلاین سفارش خود را ثبت کنید هزینه ساخت قیمت تقریبی را آنلاین محاسبه کنید

طراحی آپارتمان یک طبقه روی پیلوت در سرخرود

سبک طراحی مدرن
امکانات ساختمان آسانسور، هوشمندسازی، پارکینگ
تعداد خواب 2 اتاق خواب مستر
تعداد طبقات 1 طبقه
مساحت کل زمین 156 متر
مساحت کل ساختمان 268 متر مربع
محل پروژه مازندران - سرخرود
طراحان محسن ارجمند، مجتبی بخشیان، نازنین آهنگر
کارفرما: سرکار خانم نبوی

این پروژه طراحی آپارتمان مسکونی یک طبقه روی پیلوت است که با نگاه طرح توسعه در آینده توسط شرکت کهن سازندگان انجام شده است؛ به‌طوری‌که در مراحل بعدی، امکان افزایش یک الی دو طبقه بدون ایجاد تغییرات اساسی در سازه اصلی فراهم باشد. عرض 12 متری ساختمان، تناسب حجمی مناسبی ایجاد کرده و شرایط لازم برای طراحی نمایی کشیده، منظم و شاخص را مهیا ساخته است.

در سازماندهی فضاها، دسترسی درب پیاده‌رو و پارکینگ در طبقه همکف قرار گرفته و فضاهای اصلی شامل پذیرایی و دو اتاق خواب در طبقه اول رو به نمای اصلی جانمایی شده‌اند. این چیدمان باعث شده نورگیری طبیعی و ارتباط بصری مطلوب با فضای شهری به‌خوبی تأمین شود. در مقابل، فضاهای خدماتی نظیر پله، آشپزخانه و سرویس‌های بهداشتی در ضلع پشت ساختمان قرار گرفته‌اند تا پلان از نظر عملکردی خوانا و بهینه باشد.

طراحی فرم زیبای آپارتمان با بهره‌گیری از متریال میکروسمنت و سفید یک دست با چفت‌های افقی که بر ترکیب‌بندی و کشیدگی پروژه می‌افزاید، انجام شده است. کنتراست تیرگی و روشنایی نیز باعث چشم نواز شدن هر چه بیشتر این پروژه شده است و آن را به یک عنصر شاخص در بافت اطراف تبدیل کرده است.

در تکمیل طراحی نما، نورپردازی هدفمند در کنار گل‌کاری بدنه ساختمان نقش مؤثری در افزایش کیفیت بصری پروژه و ارتقای منظر شهری ایفا می‌کند. این رویکرد باعث شده بنا در ساعات شب نیز هویت معماری خود را حفظ کند و تعامل مثبتی با عابران پیاده داشته باشد. همچنین تورفتگی پنجره‌ها که فضای منفی ایجاد کرده‌اند، علاوه بر ایجاد تنوع در فرم، امکان شکل‌گیری تراس‌های سبز با پوشش گیاهی را فراهم کرده و به غنای بصری نما افزوده است.

جهت مشاوره رایگان لطفا فرم زیر را پر کرده تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم
captcha

نظرات

نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید

نظر شما با موفقیت ثبت شد و پس از تأیید نمایش داده خواهد شد.
هزینه ساخت شماره تماس